• 750 fagarbeidere
  • 88 lokasjoner
  • 250 daglige prosjekter

Håndverkspartneren nærmest deg

Uansett hva som skjer med dine eiendommer kan vi planlegge og ta oss av hele jobben. Med avdelinger i hele Norden og døgnåpen vakttjeneste er vi hele tiden tilgjengelige der du trenger oss. Det er derfor vi kaller oss "Håndverkspartneren nærmest deg".

Kart over Norge med Recover sine avdelinger 55 avdelinger
Kart over Sverige med Recover sine avdelinger 12 avdelinger
Kart over Danmark med Recover sine avdelinger 12 avdelinger
Kart over Finland med Recover sine avdelinger Pin icon 9 avdelinger
Kart over Nordiske med Recover sine avdelinger Pin icon 88 avdelinger
Døgnvakt 815 55 555
Vår kompetanse

Vår kompetanse

Total-leverandør

Recover har bred kompetanse innen håndverkstjenester. Vi er godkjent for ansvarsrett. 

I tillegg har vi spesialisert oss innenfor mange kategorier, som spesialrengjøring, oljesanering, teknisk renovering etc.

Vi ligger hele tiden i front når det gjelder bruk av ny teknologi og nye gode løsninger.

Våre verdier er "Ærlighet", "Omsorg" og "På". I Recover er kvalitet og service selskapets viktigste konkurransefortrinn.

Vi bistår våre kunder med de fleste håndverksoppdrag. For å møte markedets krav som totalleverandør, har vi etablert en tydelig og effektiv verdikjede med prosjektledelse, hvor elektrikere, rørleggere og ventilasjon inngår. Dette gjør at vi kan håndtere de fleste typer oppdrag på en mest mulig effektiv og kundevennlig måte. 

Vårt produkt

Vårt produkt

PÅ PLASS NÅR DET TRENGS

Recover ivaretar alle våre kunders behov for håndverktjenester. 

Vi er totalleverandør av tjenester innenfor forsikringsmarkedet, med sanering og gjenoppbygging etter forsikrings- og industriskader. Vi har derfor et kompetansefortrinn når det gjelder å utføre oppdrag på våre kunders eiendommer. Vi kan det meste innen skadeforebygging og reparasjonsarbeider, og utfører også de fleste typer håndverkstjenester innenfor eiendom og industri.

Recover tilbyr 24/7-beredskapstjeneste. Vi har meget hurtig responstid fra vi har mottatt bestilling til vi er på stedet. Vi har også en egen landsdekkende teknisk avdeling som står klar til å bistå ved større eller spesielle hendelser.

Ta kontakt med oss for å få tilbud om rammeavtale. 
Benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Les mer om våre tjenester

Ta kontakt med oss her

Døgnvakt 815 55 555