Referanseprosjekt

Nytt inngangsparti etter brann

Referanseprosjekt

Brannskadet inngangsparti, hvor bærende konstruksjoner er skadet og det ble sett som hensiktsmessig å rive og gjenoppføre dette.

Spesiell bordkledning antatt fra byggeåret.

Referanseprosjekt

Recover rev bort brannskadede materialer og bygde nytt ynngangsparti.

Referanseprosjekt

Huset ble malt og det er montert ny dør, og våningshuset har fått et helt nytt inngangsparti, hvor Recover sine tømrere har håndlaget alle utskjæringer.

Referanseprosjekt

Fra eldre til elegant

Referanseprosjekt

Da det unge samboerparet hadde kjøpt seg en borettslagsleilighet var de helt klare på at badet måtte totalrenoveres. Dette fordi både farger, fliser og belegg på gulv var gammelt og slitt.

Referanseprosjekt

Våtromsbelegg, gamle fliser og innredning ble revet, og gulvet ble pigget opp. Badet ble også utvidet litt, ved at man «stjal» 50 cm av en gang. 

Referanseprosjekt

Det ble lagt inn varmekabler i gulvet, spotter i taket og fliser på vegger og gulv. I tillegg til dette ble det byttet vindu og satt inn ny innredning og toalett. De ekstra 50 cm man «stjal» fra gangen gjorde at det ble plass til en vaskemaskin på det forholdsvis lille badet.

Esimerkkiprojekti

Vesivahingon jälkeen uusi keittiö

Esimerkkiprojekti

Ei ole aina helppoa huomata pientä vesivuotoa putkesta, joka on keittiökalusteen sisäpuolella. Joskus vesi pakenee laminaatin tai laatoituksen alle ja saattaa kestää pitkään, ennen kuin vahinko edes huomataan. Tässä tapauksessa pieni vuoto putken liitoskohdassa vuosi arviolta kaksi viikkoa laatoituksen alla. Vahinko huomattiin, kun keittiön kaappien alla olevat listat alkoivat turvota. Koko keittiön lattiapinta-alasta mitattiin korkeita kosteusarvoja, joten lattialaatoitus piti purkaa. Samassa yhteydessä asunnon omistaja päätti, että haluaa remontoida koko keittiön.

Esimerkkiprojekti

Laatoituksen ja keittiökalusteiden purkamisen jälkeen asennettiin kuivaus, jotta saatiin alla oleva betonipinta jälleen kuivaksi. Tämä kesti noin kolme viikkoa. Kuivauksen päätyttyä remontoitiin keittiö kokonaan, asennettiin spottivalot kattoon, laatat yläkaappien alle sekä uudet keittiökalusteet.