Referanseprosjekt

Nytt inngangsparti etter brann

Referanseprosjekt

Brannskadet inngangsparti, hvor bærende konstruksjoner er skadet og det ble sett som hensiktsmessig å rive og gjenoppføre dette.

Spesiell bordkledning antatt fra byggeåret.

Referanseprosjekt

Recover rev bort brannskadede materialer og bygde nytt ynngangsparti.

Referanseprosjekt

Huset ble malt og det er montert ny dør, og våningshuset har fått et helt nytt inngangsparti, hvor Recover sine tømrere har håndlaget alle utskjæringer.

Referanseprosjekt

Fra eldre til elegant

Referanseprosjekt

Da det unge samboerparet hadde kjøpt seg en borettslagsleilighet var de helt klare på at badet måtte totalrenoveres. Dette fordi både farger, fliser og belegg på gulv var gammelt og slitt.

Referanseprosjekt

Våtromsbelegg, gamle fliser og innredning ble revet, og gulvet ble pigget opp. Badet ble også utvidet litt, ved at man «stjal» 50 cm av en gang. 

Referanseprosjekt

Det ble lagt inn varmekabler i gulvet, spotter i taket og fliser på vegger og gulv. I tillegg til dette ble det byttet vindu og satt inn ny innredning og toalett. De ekstra 50 cm man «stjal» fra gangen gjorde at det ble plass til en vaskemaskin på det forholdsvis lille badet.

Referanseprosjekt

Fra gammelt og vått til nytt og tørt

Referanseprosjekt

Det er ikke alltid lett å oppdage en liten lekkasje i et rør i et kjøkkenskap. Noen ganger vil vannet spre seg under laminat eller belegg, og det kan ta noe tid før man merker at man har en vannskade. I dette tilfelle var det en liten lekkasje i en skjøt på et vannrør som i minst to uker lakk vann inn under kjøkkenbelegget. Dette ble ikke oppdaget før listene under kjøkkenskapene begynte å svelle. Det ble målt forholdsvis høye fuktverdier over nesten hele kjøkkengulvet, så gulvbelegget måtte fjernes. I samme slengen valgte skadelidte å pusse opp kjøkkenet sitt.

Referanseprosjekt

Etter å ha revet ut belegg og fjernet kjøkkenskap ble det satt inn avfuktere for å tørke opp fuktigheten i betongen. Dette tok ca. 3 uker. Deretter ble kjøkkenet totalrenovert med spotter i taket, fliser på veggene under overskapene og helt ny innredning.