Industriservice

Industriservice

Total-leverandør

Uansett hva som skjer med dine eiendommer kan vi planlegge og ta oss av hele jobben. Med avdelinger i hele Norden og døgnåpen vakttjeneste er vi hele tiden tilgjengelige der du trenger oss. Det er derfor vi kaller oss "Håndverkspartneren nærmest deg".

Recover har mer enn 50 avdelinger fordelt over hele landet fra Vadsø i Nord til Kristiansand i Sør. På disse avdelingene har vi fagutdannede håndverkere. Recover Nordic er et nordisk selskap, og vi har også avdelinger i Sverige, Danmark og Finland.

Recover har bred kompetanse innen håndverkstjenester. Vi er godkjent for ansvarsrett. Vi bistår våre kunder med de fleste håndverksoppdrag. For å møte markedets krav som totalleverandør, har vi etablert en tydelig og effektiv verdikjede med prosjektledelse, hvor elektrikere, rørleggere og ventilasjon inngår. Dette gjør at vi kan håndtere de fleste typer oppdrag på en mest mulig effektiv og kundevennlig måte. 

Vi har fokus på HMS, som resulteres i at våre kunder, våre medarbeidere, og jobben som skal utføres, blir ivaretatt på beste måte. 

I tillegg har vi spesialisert oss innenfor mange kategorier, som spesialrengjøring, oljesanering, teknisk renovering etc.

Vi ligger hele tiden i front når det gjelder bruk av ny teknologi og nye gode løsninger.

Våre verdier er "Ærlighet", "Omsorg" og "På". I Recover er kvalitet og service selskapets viktigste konkurransefortrinn.

Ta kontakt med oss her

Døgnvakt 815 55 555